Nedbrydning

Vi har stor erfaring med professionelt at koordinere nedrivningsprocessor store som små, så du har tiden til at koncentrere dig om det der er vigtigt for dig.

Nedbrydning i Syddanmark

Med fokus på miljørigtig sortering af affald, samt det endelige slutresultat, udfører vi nedbrydning af sommerhuse, huse, større ejendomme mm. med kvalitet for øje. Vi klarer hele processen med miljøscreenings, samt kontakt til den enkelte kommune. Med andre ord, så sørger vi for at få dig helt i mål.

Vi vil gerne være din foretrukne samarbejdspartner når det gælder totalnedbrydning, samt delvis nedbrydning af diverse ejendomme mv. Vi udfører alle opgaver med et smil, og forsøger bedste mulig at opfylde dine ønsker.

Flere års erfaring med nedrivning

Vi er en virksomhed, hvor kunden er i fokus. Du vil derfor opleve at blive taget seriøst uanset omfanget af din opgave.

Vi råder over alle nødvendige maskiner til nedbrydning, samt det rette team af kompetente medarbejdere, som alle kender og har flere års erfaring med nedbrydning. Dette sikrer at vi ikke glemmer noget, men sørger for at hele processen kører flydende uden ubehagelige overraskelser.

Derudover har vi selvfølgelig dybdegående kendskab til gældende lovgivning på området, som sikrer ingen ubehagelige overraskelser hverken på det juridiske eller på prisen.

Kontakt os for et tilbud

Hos Legaard Entreprenørforretning udfører vi arbejdet med sønderjysk arbejdsmoral og med øje for kvalitet og godt håndværk. Vi kører ud i hele sydjylland og har med mange års erfaring udviklet en bred vifte af kompetence så vi kan løse flere opgaver samtidig.

Udfyld formular her