ENTREPRENØR AABENRAA

Hos Legaards Entreprenørforretning udfører vi kvalificeret entreprenørarbejde for private og erhverv. Med hovesæde i Sommersted har vi Sønderjylland godt dækket ind.

Entreprenør i Aabenraa

Gennem god dialog med dig, forsøger vi hos Leegards at gøre vores bedste for at opfylde dine ønsker – hvad end det er anlæg eller nedbrydning af hus i Aabenraa området. Vi vil meget gerne være din foretrukne samarbejdspartner indenfor nedbrydning, samt jord- og anlægsarbejde i- og omkring Aabenraa området.

Legaards Entreprenørforretning er en entreprenør virksomhed med lokale rødder i Sønderjylland. Hos Legaard entreprenørforretning er vi stolte af vores arbejde og udfører alle opgaver med sønderjysk arbejdsmoral. Vi går ind til hvert projekt med sinde at udføre arbejdet effektivt, professionelt og i topkvalitet. Vi påtager os opgaver store som små for både erhverv og private, indenfor områder som nedbrydning og anlæg.

Hvorfor vælge os?

Vores sønderjyske rødder ligger dybt i os. Derfor værdsætter vi lokalsamfundene og vægter vores relationer med kunderne meget højt. Vi er kun interesseret i at yde den bedste service på alle områder, og forsøger dermed også altid at løse en opgave på bedste vis. Vi vægter en god indledende dialog der har til formål at sikre, at endemålet bliver udført efter dine forventninger, og at der ingen misforståelser opstår.

Vi har stort fokus på kvaliteten i det arbejde vi udfører. Vi bruger derfor kun de bedste maskiner sammen med kvalificerede medarbejdere, der altid er behjælpelige hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs. Vi er samtidig til rådighed på telefonen og e-mail, og døren er altid åben til en kop kaffe på vores kontor i Sommersted.