Vi udfører

Det kan vi
hos Legaards

Med fokus på det endelige slutresultat, udfører vi hos Legaards kvalificeret entreprenørarbejde for både private og erhverv. Vores mange årige erfaring betyder nemlig, at vi med stor præcision kan ramme opgaven indenfor det ønskede budget, samt tidsplan. Vi vil gerne være din foretrukne samarbejdspartner indenfor belægning, nedbrydning, samt jord- og betonarbejde.

Kontakt os gerne, så kan vi tage en dialog omkring Jeres ønsker.

Nedbrydning: Med fokus på miljørigtig sortering af affald, samt det endelige slutresultat, udfører vi nedbrydning af sommerhuse, huse, større ejendomme mm. med kvalitet for øje. Vi vil gerne være din foretrukne samarbejdspartner når det gælder nedbrydning af ejendomme mfl.

Belægning: Hos Legaards kan vi lægge enhver form for sten- og flisebelægning for private og erhverv. Vi har flere års erfaring med anlægning af blandt andet flise- og stenbelægning på terrasser, gangstier mfl. samt opførsel af støttemure.

 


Jord & Beton: 
Står du foran nyt anlæg af beton, udgravning, reparation af eksisterende belægning, så har Legaards de rette kvalifikationer. Vi hjælper med jord- og betonarbejde, samt dertilhørende gravearbejde, ligesom at vi også støber fundamentet til en ny bygning. Med flere års erfaring, så kender vi til vigtigheden af viden og grundighed for et godt resultat.

Hos Legaards vil vi gerne være din foretrukne samarbejdspartner, så kontakt os endelig for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Ring til os på 24788410 eller send en mail her.